Световният шампион в бокса Кубрат Пулев ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя от 11:00 ч. по bTV. За първи път в телевизионния ефир Кобрата ще покаже личните си емоции, ще се срещне с хората от най-близкото му обкръжение и ще отговори на предизвикателства, които ще покажат силата му, както в спорта, така и в забавлението.

Една от най-големите изненада за шампиона по бокс ще бъде срещата му с друг спортист от световен ранг – футболната легенда Христо Стоичков. Двамата са близки приятели от дълги години и споделят една и съща любов – тази към България. „Възхищавам се на смелостта му и на това, че никога не се отказва, когато има цел!“, казва Стоичков за своя приятел. Самият Кубрат ще сподели, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек – неговия брат Тервел Пулев, който ще разкаже за голямата си обич към Кубрат. „Още от малки ние сме орисани от нашия баща да станем боксьори. За мен Кубрат е пример, който следвам в живота си. Въпреки че изглежда суров, сериозен и студен, в него живее едно голямо дете – добродушно, щедро и искрено“, признава Тервел. Той ще разкрие, че една от големите слабости на брат му са неговите племенници – тримата синове на Тервел и по този повод ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по свой начин. „Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще бъда перфектен баща, сигурен съм“, казва Кубрат в студиото на „Търси се“.

За щедрото му сърце и голямото му приятелство ще разкаже и един от най-близките му приятели - Самер, на когото Кубрат спасява живота. За силата на психиката, има ли страх у него и какво е да се изправиш пред смъртта – тези емоции ще сподели и самият боксьор.
В „Търси се“ зрителите ще видят Кубрат Пулев и във вихъра на народните танци заедно с момичета от фолклорна формация „Хоро“. Той ще изпълни и предизвикателството на своите племенници – да застане на челна стойка в студиото на „Търси се“.