Боксьорът Кубрат Пулев има в кръвта си ромска жилка издават близки до европейския шампион. Циганската връзка идва по бащина линия, но цялото семейство я пази в тайна. Единствено братът на Кубрат - Тервел не се срамува от това и дори го разказва сред компании.

Той даже прилича в чертите на лицето си на ром повече от Кобрата. Тервел обича да казва, че е огън момче.

Бащата на двамата братя обаче е тежък националист. Каквито и да са те много си обичат българското. Това е и причината родителите да кръстят момчетата си с имена на ханове. Кубрат обаче яростно крие произхода си и дори налита на бой на всеки, дръзнал да му намекне за ромските му корени. По тази причина Кобрата забранил на приятелката си Андреа да хвали извънземната му потентност пред приятелки, пише вестник ''Всеки ден''.

''За ромите се знае, че са супер надарени и винаги готови за секс. Пулев забрани на Андреа да превъзнася успехите му в леглото, за да не заподозрат оттам произхода му'', категорични са близки до двойката. Именно от тази жилка идва и пламенния характер на Кобрата. Тои е ''драсни клечка'', както се вика на избухливите хора, готов е за всяко нещо да скочи на бой и да се разправя.

Наскоро боксьорът заплаши, че ще смачка Слави Трифонов барабар с охранителите му. Той казал, че Дългия трябва да се моли да не го срещне по улиците, защото щяло да стане страшно. Причината за беса на Кобрата срещу водещия са честите скечове в шоуто, в които Трифонов с удоволствие се подигравал с фолк певицата Андреа.