Попитаха ме от една германска телевизия - ще се оженя ли, след като стана световен шампион, а аз машинално отговорих – да, разбира се. Но мисълта ми беше не за сватбата, а за титлата. Не мисля, че една сватба в едни отношения е най-решаваща. Важното е двама души да се разбират. С Андреа можем да се оженим когато си поискаме.

Това заяви в „ДикOFF“ професионалният боксьор Кубрат Пулев.Кобрата разказа за семейството си - има три сестри по-големи, а вкъщи били пет деца. Кубрат бил първородният син, Тервел се родил след него.

„Баща ми искал да има е трети син. Казвал ми е, че толкова е искал син, че когато съм се родил, бил най-щастливият ден за него“, сподели Кобрата.

Той не скри, че от баща си е наследил любовта към книгите. Влюбен в историята и отчаян патриот, той възпитал у всичките си деца респект към четенето и литературата.

Попитан кой е най-щастливият ден за него, Кубрат отговори: „Ако и на мен ми се роди син или изобщо дете, вероятно и на мен ще ми е най-щастливият ден. До момента имам доста успехи, на които се наслаждавам и съм благодарен на Господ, на баща ми и на себе си“.

Професионалният боксьор не скри, че се е отказал от огромни суми заради честта да се бие под български флаг.

„Няма как да стане. Да отида да се бия за друга държава? Няма как да стане. Не съм алчен. Алчността е един от пороците в този свят, който е най-страшен. Той диктува нещата и обърква света. И да бях станал, ако предположим, немец, да бях взел 10 милиона, като нямаш вътрешно удовлетворение… нещата не са наред“, сподели боксьорът.

„Мисля, че не един милион, едни пари, една власт могат да направят човек истински щастлив. Уверявам ви – много хора, които имат пари и власт, не са щастливи. Аз съм щастлив, защото съм здрав, свободен, че съм аз. Щастлив съм заради приятелите ми, това, че съм млад“, допълни той.

„И с Андреа съм щастлив. Макар че жените често пъти правят нещастни мъжете. Но мисля, че ние ръководим парада“, коментира боксьорът.

За участието на брат си Тервел във „ВИП Брадър“ Кобрата сподели: „Тервел не искаше да чува за „ВИП Брадър“. Но пет дни преди това си счупи ръката. Прецени, че няма как да играе на световното първенство със счупена ръка. И той си каза – какво да правя – да седя вкъщи и да гледам как другите тренират. За един професионален боксьор това е тежко“.

Двамата братя седнали и обсъдили формата на риалитито. „Казаха ни, че няма да е просташко, селско. А дали ще е „еротично“, си зависи от хората, които са в Къщата“, каза Кубрат Пулев