Кой би предположил, че Кубрат Пулев би могъл да се страхува от… жена.

Но не коя да е, а жената до него. Фолк певицата Андреа така му е стъпила на врата, че Кубрат е стигнал дотам да се чуди как да се обяснява, че няма да изпълнява „съпружеските” си задължения, заради служебните ангажименти, пише kliuki.bg.

Кобрата разкри, че се е лишил от ласките на Андреа за цял месец, за да може да се абстрахира преди да триумфира с шампионския пояс.

Той с нежелание се съгласил на суровите лишения в името на европейската титла по бокс в тежка категория, но по-важното за него е, че половинката му също го разбира.

„Андреа проявява разбиране”, обясни боксьорът и допълни, че ако има нещо, от което го е страх, това е Андреа. „Човек, за да тренира професионално такъв спорт, трябва малко или много да се прежали. Може би от Андреа ме е страх”, пише bsport.bg.

„Сам съм си лягал един месец, защото в бокса е тежко и трябва да се абстрахираш от женската част”, споделя боксьорът.

Явно лишенията от нежните ласки на русокосата фурия в крайна сметка са дали своя положителен принос. Пулев за пореден път доказа, че пише страница в историята на българския бокс, като се представи на изключително високо ниво.

Както е известно, Кубрат препаса шампионския пояс на Европейския боксов съюз, след като нокаутира превъзхождащия го по ръст и тегло Александър Димитренко.