Елена Кучкова е решила да се превърне в порядъчна жена и да остави зад гърба си всички пороци.

Скандалната плеймейтка се мъчи да откаже цигарите. „Промяната изисква усилие и воля! Твърдо съм решила да откажа единствения си вреден навик. Както всички знаят, това е тютюнопушенето. Днес (09.08.2015 г. – б.а.) ми е 5-и ден без цигари. Чувствам се нервна, будна, превъзбудена... Не мога да спя по цели нощи, а на сутринта съм в не много добро настроение”, изплака блондинката, която бе спрягана за любовница на Ицо 100-те манекенки и общинаря Любо Бентлито.

Хубавата Елена и Зорница Линдарева се сприятелиха изключително много и прекарват всяка свободна секунда заедно. Наскоро двете намекнаха с общ кадър във Фейсбук, че има вариант да ги гледаме отново на екран в „Биг брадър ол старс”, което стартира тази есен.

Хора от екипа на предаването твърдят, че двете сами се предложили на продуцента за жълти стотинки. „Искат отново да се поразшуми покрай тях и да си вдигнат рейтинга”, коментират те.



Преди дни се появи информация, че знойната красавица си търси нов спонсор по морето. Нейният приятел Любомир Ников я бил зарязал и хубавицата останала без пари. Именно заради това „Мис Плеймейт 2013” се насочила към родното Черноморие в търсена на следващ „спомоществовател”.

Първата спирка била Свети Влас, където отсядат едни от най-маститите бизнесмени у нас. Елена се надявала, че някой известен или неизвестен богаташ ще й обърне внимание и отново ще бъде финансово подсигурена. Потърсена от нас за коментар, Кучкова се изсмя на тези твърдения: „Подобни разкрития предизвикват бурен смях от моя страна и от тази на приятеля ми! Нищо вярно няма в тези спекулации. Изтощена съм от хорската злоба и ненавист. В не редки случаи аз просто замълчавам”, заключава тя.