Плеймейтката Елена Кучкова най-после потвърди, че е гадже с политика от ДПС Любомир Ников.

Любовникът на блондинката бе разкрит от предаването „Папараци" по Би Ти Ви, но тогава бившата участничка във „ВИП Брадър" запази мълчание и не коментира мъжа до нея. Тези дни Елена най-после призна за любовта си към Ников, пише ''Всеки ден''.

Тя прояви смелост и сподели във фейсбук снимка на торта по повод рождения ден на шефа на столичната организация на ДПС. На кадъра се вижда, че поръчковата торта е с неин фотос и на Любомир, който я целува по бузата, а на лицата им греят широки усмивки. 48-годишният политик и плеймейтката са заедно от няколко месеца, а досега тя не е споделяла съвместни снимки с любимия си и упорито го криеше от медиите.



„Явно вече мислят за по-сериозни неща, щом Елена си позволи да признае, че е с него. Преди смяташе, че ще навреди на имиджа му заради славата, която й се носи - на глуповата плеймейтка. Но сега двамата вече плануват да станат семейство", коментира приближен до блондинката и любимия й. Факт е, че Ников е напуснал апартамента, в който живееше със съпругата си прокурорка, и се е нанесъл в друго жилище с Кучкова.

Откакто е с Любомир Ников, манекенката е и доста добре осигурена. Според слуховете политикът е отпуснал бюджет от 15 000 лева месечно на приятелката си - за шопинг, прически и дамски процедури. Кучкова сама призна, че приятеля й бил категорично против участието й във „ВИП Брадър". За да не се излага, той й предложил да й плати хонорара от 60 000 лева. Елена обаче му отказала, защото искала да „изпробва себе си".