Еротичната моделка Елена Кучкова разкри истината за отношенията си с политика Любомир Ников, за когото се твърди, че я е зарязал, след като я хванал в изневяра с негов приятел.

"Като четем тези глупости с приятеля ми, се смеем много. Но не можем да запушим устите на журналистите и те си пишат каквото си знаят. Сама съм на плажа, защото така съм решила. И не съм точно сама, а с приятели", заяви Елена Кучкова пред списание Story.

Не са обаче малко и твърденията, че дъщерята на политика, която е тийнейджърка, била твърдо против баща й да има връзка с подобна скандална жена. Именно тя била причината баща й и плеймейтката да се разделят в началото на лятото, както носеха слуховете. Дъщерята на Ников е наборка на Кучкова и успяла да убеди татко си, че плеймейтката не е за него. Ели пък не тъжи дълго, а бързо се впусна в моминския живот и сменяше цяло лято мъжете като носни кърпички. Говореше се дори, че обикаляла по морето да търси нов спонсор. В крайна сметка разбрала, че без Ников е за никъде и отново се върнала при него, пише България Днес, цитира hotarena.net.