Тазсутрешното предаване „На кафе” започна необичайно с две знакови отсъствия- на водещата Гала и на победителя в Биг Брадър Уош. И докато за сина на Иван Иванов отсъствието е закономерно, защото цяла вечер е празнувал с приятели и съквартиранти излизането си от къщата на Големия брат, то изчезването на блондинката бе обвито в мистерия. Още водещите на сутрешния блок Аделина Радева, Виктор Николаев и Богомил Грозев анонсираха гостуването на рапъра в предаването „На кафе”.

Те обаче се пошегуваха доста солено на гърба на вчерашния победител. Според тях той няма да дойде по нормалния начин. "Бил е цяла нощ на купон с останалите съквартиранти. Поради тази причина той ще долази до студиото", помайтапиха се водещите. Освен Уош обаче, не се появи и Гала, а останалите ководещи смутолевиха, че дори не железните хора се случва да се разболеят, а един от гостите-Гал Самсон пожела бързо възстановяване на приятелката си. Вчера обаче Гала бе в топ форма, така че въпросителната как се е влошила за отрицателно време и дали наистина е зле, остава. 

Явно обаче в изчезването й няма нищо притеснително, защото мъжът до нея Стефан преди броени часове пусна видео в социалните мрежи с оферта за продажба на меда си. Ако състоянието на водещата бе сериозно, той със сигурност нямаше да се занимава с търговия, а щеше да бъде до любимата си.