Гала изненадващо не се появи днес като водеща на предаването „На кафе“ и бе заместена от всичко останали говорители-Юлиян Константинов, Андреа Банда Банда, Кристина Патрашкова. Предаването откриха Ева Веселинова и Илиян Любомиров, които честитиха днешния Петровден на всички именици, но дори дума не обелиха за знаковото отсъствие.

Едва по-късно Патрашкова лаконично обясни, че и Гала е човек и има право да попътува, но предварително е записала разговори с интересни гости като репортерката Зейнеб Маджурова.  По-късно в предаването записаните предварително материали бяха излъчени и така изглеждаше, че Гала е на работа.

Версията за пътешествие точно преди лятната ваканция на предаването е малко вероятна, така че отсъствието на Гала остава загадка. Hotnews.bg припомня, че за последно блондинката изчезна внезапно от ефир при убийството на племенника й в Съединените щати през 2018 година.

Тогава тя отпътува в компанията на Стефан за Америка и остана няколко дни при семейството на брат си в САЩ, за да им помогне да преодолеят мъката. Преди седмица Гала бе на българското Черноморие за уикенда, показва нейна снимка в инстаграм, така че пътуването определено не й липсва.

Сегашното й изчезване идва след големия скандал, който пролича и в ефир между нея и Ева Веселинова, в който и двете се показаха много изнервени. Дали липсата на Гала се дължи на тази кавга и тя си е взела един ден в повече, за да успокои нервите си или отново има сериозен семеен проблем, засега остава само да гадаем.