Малко преди Коледа някои от родните ни знаменитости избраха да отскочат до различни кътчета по света. Разбира се, те споделиха и снимки в личните си профили, за да ни покажат къде са избрали да релаксират.

Християна Тодорова

Чаровната грация от предишния ансамбъл по художествена гимнастика избра да отиде на остров Бали. Хриси сподели и няколко красиви фотоса от своята ваканция. Тя избра да замени снежните дни с топла дестинация, където да се радва на зеленина и слънце. Грацията сподели и как точно закусва... във водата. Несъмнено гледката е красива и много романтична. Кой ли не иска да е на това място точно сега...


Симона Пейчева


Друга грация - Симона Пейчева, избра да отлети за Дубай. Тя беше в компанията на своя син. Двамата бяха няколко дни на топло и си направиха красиви снимки. Симона стигна и до пустинята, а също така и до най-високата сграда Бурдж Халифа.


Николета Лозанова

През декември плеймейтката отскочи до Занзибар. НиЛо не пропусна да си направи и много снимки, а някои от фотосите ни подсказаха, че е намерила и нови малки приятелчета...

Джулиана Гани

Веднага след като излезе от Къщата на "Биг Брадър", Джулиана Гани и любимият ѝ Илиян решиха да си подарят няколко дни на остров Боракай във Филипините. Силиконката релаксира на плажа сред много палми. Джулиана се снима на пясъка, а фотосите събраха одобрението на последователите ѝ в социалната мрежа.


Галена

Преди Коледа фолк певицата посети Лондон. Галена публикува в личния си профил интересни снимки от столицата на Великобритания. Изпълнителката на "Дай ми" си направи импровизирана фотосесия пред лилаво-син автомобил на една от централните лондонски улици.

Наум Шопов

Актьорът и приятелката му Теа не са по екзотичните острови, а решиха да отидат в Берлин. Несъмнено столицата на Германия е с една от най-красивите украси в дните преди Коледа. Дни преди да отпътуват за чужбина, младият актьор, който наскоро положи и Хипократова клетва, предложи брак на своята любима. Вероятно през новата 2019-а двамата ще минат под венчило.

източник: woman.bg