Куини Алис е в тежка депресия.

Популярната манекенка от известно време е без гадже и това много й тежи, дочу HotArena.

Откакто се е разделила с милионерския наследник Вълчо Арабаджиев, моделката ходи без мъж. А причина за това е, че ухажорите й са потънали вдън земя, пише „България днес”.

От няколко месеца сърцето на моделката е празно, а колкото и да обикаля клубовете и нощните заведения, така и не успява подходящ мъж за себе си. Нейни познати издават, че колкото и да се усмихва по светски събития и да изглежда щастлива, в действителност е изключително нещастна.



Мечтата на брюнетката била да открие мъж, с когото да създаде семейство, но досега не успява. В отчаянието си, започнала да мисли, че някой й е направил черна магия, да остане сама.

„Много е притеснена. Иска да има мъж до себе си. Преди време постоянно имаше интерес към нея от страна на силния пол, но напоследък той спря. И Куини не може да си намери никой”, коментират близки до 20-годишната студентка.



За последно Куини Алис бе гадже на милионерския наследник Вълчо Арабаджиев. Двамата изживяха бурен романс, който за съжаление се оказа твърде кратък за моделката.

Преди това тя бе гадже на футболиста Благой Георгиев, но след като той замина за Русия и се ожени за Есмер Омерова, набързо я заряза.

„Тя много държеше на него. Трудно преживя раздялата”, разкриват приятелки на Алис.