Куини-Алис даде първото си интервю като гадже на футболиста Благой Георгиев.

18-годишното девойче дава заявка, че няма да е поредната златотърсачка, която е с халфа на „Рубин“, за да не работи и парите му да й идват даром.

Съвсем скоро Благо бе заявил за новата жена до себе си следното:

„Влюбен съм и много щастлив. Тя ме спечели с усмивката и магнетичния поглед, който има. Рядко се впечатлявам от такива неща, но тук бях заслепен“.

Малко по-късно идва и обяснението на Куини как вижда връзката си с футболиста. Двойката се запознава преди месец в столичен клуб. В началото Николова била скептично настроена към Георгиев, тъй като е чела митове и легенди за него.



„Мнението ми за него обаче се обърна на 180 градуса и сега смея да твърдя, че той е един уникален човек, който за съжаление малко хора познават“, цитира сп. “Story”.

Родителите й също са се запознали с него. Не били очаровани първоначално от избора на дъщеря си.

„Но след следващите две–три срещи с него и те видяха истинския Благой, а не името от вестниците. Майка и татко винаги са зад мен и ме подкрепят за всичко, за което съм им безкрайно благодарна“, споделя Куини.



Според момичето най-важното за една жена е първо да бъде независима. Затова е твърдо решена да постигне това, за което мечтае от дете – да се занимава с архитектура и вътрешен дизайн. Дори тази година завършва Софийската гимназия по архитектура, строителство и геодезия. Паралелно с това тя се занимава с мода, но това е просто нейно хоби и не смята да се превръща в нейна професия.

Манекенка е във „Визаж“ и вече няколко пъти е снимала фотосесии за списания. Преди два месеца се връща от Милано, а там й се е случило най-незабравимото - запознала се е с дизайнера Роберто Кавали.

Благо сега е притеснен, че се налага да стои повече време в Русия, но се зарича при всеки удобен случай да лети до България, за да е с любимата си. Тя също ще ходи при него.