Бившата любовница на футболиста Благо Георгиев - Куини-Алис Николова, теши любовната мъка с кикбокс.

Красавицата така и не може да намери своя рицар на бял кон, но за сметка на това показва завидни умения в бойните изкуства. Вече от няколко години Куини се усъвършенства на ринга. Още като ученичка започва с бокс при бившия национал и носител на Световната купа Красимир Чолаков.

"Идваше при мен още преди да стане манекенка", призна Чолаков, който води тренировки на още доста телевизионни и кинозвезди като Дичо, Део, Лора Караджова и Ники Илиев.

От известно време Куини-Алис Николова е сменила залите и набляга повече на кикбокса. Столичната хубавица с магически очи размята сериозно кикове в последното клипче, което качи в социалните мрежи.



"Решавам проблеми със стил", написа под видеото гаджето на Благо Джизъса. Скандалната връзка между тях предизвика доста коментари, защото по това време момичето беше все още ученичка. Красавицата беше пленена от изографисания плейбой. Двамата не криеха своите чувства и едва не заживяха заедно. Романсът приключи заради старата страст на футболиста - женкарството. Докато беше в Русия, Джизъса хлътна по силиконката Есмер, за която по-късно се ожени.

Прелъстената и изоставена Куини потърси утеха в скута на милионерския син Вълчо Арабаджиев. В края на миналата година моделката на "Визаж" отново започна да движи сингъл, а злите езици твърдят, че отново е била изоставена.

Николова се реши на пълна промяна през 2017-а. Близки на красавицата споделиха, че е взела решение да се тунингова, за да бъде конкурентна със силиконовите хубавици. Преди няколко месеца Куини се похвали с нови гърди, а наблюдатели отчитат, че има сериозна промяна в нейните устни.