"Мамка ви на всичките шибани демагози и политици, които мамихте в продължение на цели 20 години!... Мамка ни и нас, които не направихме нищо, за да променим ситуацията в тази държава".

Така яростно избухна актьорът Мариан Вълев, размахвайки среден пръст пред камерата на ТВ 7.

Въпросът към него бе за изгубеното поколение. То провокира цялата тъга, примесена с гняв в сърцето и Вълев изригна така, както не го е правил никога досега пред публика.

Очите на Куката, както стана доста известен от сериала "Под прикритие", потънаха в сълзи при описване на впечатленията си из страната.

Актьорът се показа като свръхемоционален, болезнено искрен и крайно разочарован:

"България е потънала в бедност и духовна нищета! Знаеш ли, че хора, които са работили на тази държава по 30-40 години, сега умират от глад и живеят с жълти стотинки. Нормално ли е това!", не скри тъгата си любимецът на зрителите.

Звездата от "Под прикритие" напоследък се чувства изключително самотен и все по-рядко контактува с близките си. Според него това е резултат от голямата слава през последните месеци и от суетата, създавана излишно от медиите.

"Аз не съм звезда, просто си върша работата като актьор", категоричен бе той.

Защо Мариан Вълев не прие да участва в "Къртицата" - той сподели, че няма нищо против предаването, но това не е неговото място. Като актьор, играещ различни образи и характери, той се стреми да бъде много автентичен в пресъздаването им и не би поставил под напрежение професията си, камо ли да загуби доверието на публиката си.

Развълнуваният Мариан Вълев сподели, че това е последното интервю, което дава пред медиите и повече няма никакво желание за публичност извън ролите му на екрана.