Мариан Вълев-Куката не спира да се шегува с участието си в един от най-престижните кинофестивали в света-този в Москва. От два дни той показва как обикаля руската столица и издирва Анджелина Джоли, която по план също трябвала да бъде на форума. Макар че все не успява да се срещне с холивудската звезда, Вълев има план как да се възползва от нея-като я напие преди това. Видеата ситой озвучава на развален руски, какъвто говорят повечето българи.

Актьорът от „Под прикритие” се надяваше Джоли да дойде на прожекцията на неговия филм „Лошо момиче” вчера вечерта. Това е второто участие на „Лошо момиче“ на международен филмов форум, след „София филм фест“, където продукцията бе едно от 10-те заглавия в специалната селекция „Ново българско игрално кино“. В Москва филмът на обществената медия отново е сред ексклузивните прожекции извън конкурсната програма в категорията Films Around the World, в която ще бъдат представени продукции от Македония, Мексико, Китай, Япония, САЩ, Франция, Индия, Ирландия и други.

Международният кинофестивал в руската столица, чийто президент е знаменитият руски режисьор, сценарист, актьор и продуцент Никита Михалков, е вторият най-стар филмов фестивал в света след Венецианския. За първи път Московският международен филмов фестивал се провежда през 1935 г., а от 1959 г. се превръща в ежегодно събитие.