Смъртта на Джаро и пиянската хореография на Куката, в която ръцете му чертаят траекторията на падащ хеликоптер, а от устата му излизат пародийни рими по тертип на Криско – това са две от най-великите сцени в „Под прикритие” според зрители във Фейсбук профила на сериала.

Задачата да класират десетте си най-любими момента от криминалето феновете получиха от Миленита, която ще събере финалната селекция в пилотния епизод на „Без прикритие”. Той ще се излъчи тази неделя от 21,45 ч в YouTube канала на „Под прикритие” и ще я събере с Александър Сано за пръв път след тригодишна пауза.

Антизвездата на БГ попа и идеологът на „Братя Мангасарян” станаха всенародни любимци като Ади и Косъма – барманката и сводника с невъзможна любов. Плановете им за светло бъдеще далеч от мафията рухнаха в трети сезон, но и до днес героят на Сано си остава един от най-непрежалимите. Сред сцените, които феновете искат да видят, е и сблъсъкът между Мартин и Иво – същият, в който ченгето се провъзгласява за „инспектор първа степен”, а мафиотът за „недосегаем шеста степен”.

Дванадесетте епизода на „Без прикритие” ще бъдат заснети на марината в Свети Влас, като импровизираният декор на Миленита и Сано са две режисьорски столчета, червен килим на кея и белите платна на яхта зад гърба им, видя „Монитор”.

Изпълнителктата на „Пия за Мария” и актьорът ще жонглират с любопитни факти от бекстейджа на сериала и ще коментират зрителските чартове с любими реплики и герои в продължение на четири дни. Миленита, която само преди три месеца роди дъщеричка, е в перфектна форма и без наследниците си на морето. Сано, който тръгва на турне с „Братя Мангасарян” от 1 август, също ще снима, без семейството му да го разсмива с лафове зад кадър.