Главорезът Куката може и да е голям тарикат и финансовите проблеми да бягат далеч от него, ужасени от страховития му имидж, но актьорът зад филмовия образ Мариан Вълев го е закъсал много яко.

Очевидци разкриха, че варналията обикаля къмпинг „Градина" край Созопол без лев в джоба.

„Въртеше се като обран евреин по караваните, нямаше цигари, та почна да проси от приятели да му купят, че уж си бил зарязал някъде портфейла. Ама си личеше, че работата е сериозна", обясниха удивените фенове на Куката.

Артистът, който покрай сериала „Под прикритие" се сдоби с платинен статус на мега звезда и подкара джип за 100 бона, вече е профукал всичко и с поглед на Гаврош очаква старта на снимките на поредния сезон, за да захлеби.

Завалията взе някой лев за участие в реклама на бира и долнопробен парфюм, но очевидно и тези хонорари са опукани.

„Докато не го ангажират активно с продължението на „Под прикритие", Куката ще играе главната рола в „Пред фалит", шегуват се зрители на култовия сериал.

Наскоро информатори от подземния свят разкриха, че един от новите секс символи на българското кино е потънал в борчове. Един от тях обаче може да му коства големи главоболия - Вълев, досущ като своя герой Куката, имал вземане-даване с мафиотски бос от Варна.



Преди години набиращият известност артист задлъжнял с огромна сума пари към мафиота, като към днешна дата заемът набъбнал до 30-40 бона. Иначе покрай участието си в пробилия дори зад граница „Под прикритие" Мариан натрупал солидна пачка, която обаче побързал да вложи в нещо непреходно, поне според собствените му представи. Затова преди няколко месеца изтече новината, че „бандитът" от НАТФИЗ, випуск'93, си е купил два апартамента с хонорарите си от филма.

Първото жилище на 45-годишният любимец на публиката е гарсониера срещу стадиона в „Драгалевци", закупена през март 2014 г. Имотът се намира до гробищния парк и е 60 квадрата на две нива.
Малко преди това Вълев си е купил друга гарсониера отново в „Драгалевци" - на ул. „Папрат". За всеки от апартаментите той броил по 80 хил. лв. Двете жилища се намират на няколко минути разстояние едно от друго.

Междувременно пък стана ясно, че докато течеше последният сезон на „Под прикритие", Вълев е продал апартамента си в центъра на Варна. Той го притежавал заедно със 76-годишна баба, с която си разделили 85 хил. лв. Сега мафиотът от малкия екран очаквал с нетърпение старта на петия сезон, за да закърпи дупките в бюджета си, признаха и негови колеги.