Мариан Вълев – Куката се е покрил дълбоко от известно време и не дава никакви интервюта нито пък гостува по предавания из телевизиите.

Единственото му участие беше в „Предай-нататък“, където ще не ще се включи благотворително, за да даде едно рамо и да помогне на малката Еми, която е болна от хидроцефалия.

Вълев твърди, че изразявал себе си и мнението си за случващото се около нас в моноспектакъла си „ВИП“ на Ерик Богосян. Актьорът даже бил променил част от текста и е сложил в него автобиографични елементи, като твърди, че буквално се е слял с главния герой..



Куката твърди, че точно тази постановката, която заклеймява материалното, била посланието му към всички българите и там той казвал всичко, което искал да каже. Той не мислел, че е нужно да занимава хората със себе си и особено с личния си живот, при положение, че има толкова българи, които са на ръба на оцеляването и им е трудно да преживеят зимата, а някои я карат ден за ден.



Актьорът обаче си признава, че през последните месеци си е сменил телефонния номер цели три пъти. Причината били настървени фенки, които се добирали до номера му и му се обяснявали в любов и още по-напористи журналисти. Той даже си е изтрил и профила във Фейсбук, понеже непрекъснато го преследвали момичета и му пращали еротични или буквално голи снимки.



Възмущението му доста противоречи на поведението му в обществото, той ходи всяка вечер на кръчми и винаги е обграден от млади девойки-мераклийки.