Мариан Вълев, станал известен с ролята си на Куката от сериала „Под прикритие”, се събра с бившата си половинка Белослава на Черноморието през уикенда.

Двамата се срещнаха след дългогодишната раздяла на откриването на нов хотелски комплекс в Златни пясъци, където Белослава беше поканена да изпълни някои от популярните си хитове, пише ''Монитор''.

По време на парчето „Ангел” Куката пристигна на партито и първо мина през сцената, като целуна ръка на голямата си любов. Белослава обаче уточни, че не е той ангелът, за който пее. Чрез парчетата си тя му припомни различни случки от връзката им чрез тайни кодирани думички, които изпяваше, докато гледаше към него. Мариан Вълев пък сияеше от щастие от случайната среща. Той бе в компанията на колегата си от „Под прикритие” Александър Сано, който изпълни ролята на Косъма.

След края на концерта на Белослава водещият на шоуто Ники Кънчев обяви на микрофона, че Куката и Косъма са чули, че се открива ново казино и са дошли да го оберат. Докато уточни, че се шегува, тълпи от почитатели се втурнаха към звездите, за да се снимат с тях. Александър Сано отчете, че за цялата вечер са се снимали с около 700 души.

*Куката и Косъма се снимат със своя фенка