Мариан Вълев-Куката не за първи път е показвал слабостта си към попфолка. Този път актьорът от "Под прикритие" бе забелязан да куфее на участие на фолк звездата Камелия в пловдивски клуб. Той видимо знаеше всички песни на певицата и заедно с нея припяваше докато се раздаваше на дансинга.

Запознати с маниерите му на сваляне издават, че като нищо е хвърлил око на блондинката. Въпросната вечер обаче ударил на камък, тъй като певицата била придружавана от дългогодишното си гадже Цветин, който е и нейн озвучител по участията й. Все пак Куката намерил начин да поздрави изпълнителката лично и двамата разменили няколко изречения.

В последно време актьорът се е отдал на любимите си пороци - алкохолът и жените. Това вероятно се дължи и на факта, че звездата от "Под прикритие" отдавна не е получавал сериозен професионален ангажимент и е изпаднал в сериозна дупка. Финансовото му състояние никак не е цветущо, но затова си е виновен и самият той. Куката е свикнал да живее на заеми и вече така се е овъртял, че не е ясно как ще се измъкне от заплетената ситуация. Любимият номер на Вълев бил да иска пари на заем и след това тактично да "забрави" да ги върне. Така е завлякъл различни хора с над 30 бона, писа неотдавна "Уикенд".