В шоу средите се шушука, че звездата от сериала "Под прикритие" Мариан Вълев е интимно близък с нашумялата с опита си за самоубийство гимнастичка Цвети Стоянова. След края на изолацията двамата все по-често могат да бъдат засечени заедно на публични места в София, като вече явно нямат никакво намерение да крият връзката си.

Актьорът, напоследък известен с филмовия си прякор Куката, се запознал с красавицата по време на снимките на лентата "Лошо момиче", към която Стоянова била прикрепена като консултантка. Известният с предпочитанията си към свежа плът Вълев, който е вече на достолепните 51 години, веднага хлътнал по двойно по-младата спортистка.

Мариан Вълев от доста време не е афиширал интимни отношения с жена, пише lupa.bg. Той е споделял в свои интервюта, че сърцето му е разбивано многократно. "Тежка история. Минават през живота ми, никоя обаче не се застоя. Изгубих ги всичките. Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени. Всеки път знам как ще завършат нещата, преживявам го тежко, но въпреки това давам газ, вървя към пропастта. Все още имам сърце за разбиране, да заповядва следващата!" споделял е екранният Росен Куката, който е делил постеля с Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава и още много известни дами.

Цвети Стоянова пък била отегчена от наивните си връстници и търсела отдавна по-възрастен и улегнал мъж. Вече се замисляла за семейство и деца. Що се отнася до първото, Мариан със сигурност отговаря на изискванията. По отношение на второто обаче биографията му е твърде пъстра...