Актьорът Мариан Вълев тегли чертата на социалните си контакти във Фейсбук и бойкотира телефонните обаждания.

Неизвестността около варненеца, добил култов статус като набожния мафиот Куката в „Под прикритие”, вдъхнови жълтата преса за цели сценарии на ръба на фантастиката.

Изолацията му бе оправдана с твърдението, че е пострадал след пиянско меле в столичен клуб и ближе рани в тесен приятелски кръг.

„Ще го видите от плът и кръв в неделя, когато ще полеем финала на третия сезон на „Под прикритие”. Ще има белези от нож по лицето и дупки от куршуми по тялото”, обясниха с насмешка от екипа на „Камера”, които продуцират хитовата кримка на БНТ.

В действителност Вълев бръмчи денонощно на проби за предаване, което ще украси през пролетния тв сезон, научи „Монитор”.

Продуценти ще са бойните му другари Димитър Гочев и Димитър Митовски, но телевизията, за която стягат проекта, все още не е ясна.

Бившият кадър на Театър 199 никога не е отхвърлял опцията да изгрее на малък екран като водещ. Категоричен е, че си почива максимално добре само когато е на снимачната площадка.

„Хич не ме натоварва целият шум, от който съм заобиколен. Човек си има призвание в живота и като го открие навреме, е страхотен късметлия. Прекалено дълго се занимавах с неща, които не ме правят щастлив, независимо от материалния резултат. Де Ниро казва нещо, което често повтарям и на сина си ­ няма нищо по-тъжно от пропиляния талант”. Междувременно фенове заливат сценаристите на „Под прикритие” с молба Куката да стане основен персонаж при евентуален четвърти сезон. Аргументите им за рокадата в сюжета варират от “Той е много повече от Чък Норис и Шварценегер” до „Заколете Иво Андонов! Куката е човекът, който ще върти бизнеса много по-добре от него. И няма да убива хора или да  кара невинни да страдат”.