Актьорът Мариан Вълев реши ексклузивно пред „Монитор” да разкрие истината за връзката си с актрисата Ирена Милянкова.

Според слуховете искрите между колегите от „Под прикритие” прехвърчали на снимките на последните епизоди от втория сезон на сериала. Това било и причината героинята на манекенката да бъде убита.

„Съжалявам, ако разочаровам някого, но нямам връзка с Ирена Милянкова. С нея сме само много добри приятели и колеги,” разкри отношенията си пред „Монитор” звездата от „Под прикритие”.

Вълев коментира и новината, че най-вероятно няма да се появи в третия сезон на хитовия сериал.

Близки на актьора и продуцентите изтъкнаха избухливия му характер като причина за решението сценаристите да отстранят героя му. Вълев непрекъснато се карал с екипа и нямал никакво желание за работа с тях.

"Не съм се карал с никого от екипа на „Под прикритие”. Не е в моя стил да влизам с конфликти с колегите си. С продуцентите Митовски, Гочев и Цанков сме приятели от над 20 години.

Извън общата ни работа сме много близки и в личния си живот. Никога не бих напуснал „Под прикритие” заради друг филм, било то американски или извънземен.

„Под прикритие” е в сърцето ми, а образът, който играя, е част от мен,” категоричен беше Вълев.

Актьорът обаче не знае какво ще се случи с героя му.

„Нямам представа какво ще се случи в трети сезон. Сценариите са конфиденциални и строго засекретени. Освен актьор в този сериал аз също така съм от стотиците му хиляди фенове и с нетърпение очаквам неговото развитие,” увери Куката.