Актьорът Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота Куката в сериала „Под прикритие”, отново търпи любовни несполуки. 49-годишният зевзек имаше кратка авантюра с швейцарската манекенка Жули Ордон, но наскоро тя го зарязала и заминала за Ибиса, издават запознати. Дългокраката блондинка е на острова със съпруга си Дейвид Мимрам и напълно е забравила за забежката си с Куката, писа „Уикенд“.

Мариан и Жули се запознаха покрай снимките на новия сериал „Ускорение”, в който и двамата участват. Криминалният екшън е международна продукция, затова са привлечени много чуждестранни звезди, които застават рамо до рамо с родните актьори.

Сексапилната Ордон, родена в Женева, попадала в екипа след кастинг. Хубавицата е на 34 и има зад гърба си куп фотосесии за модни списания, а от известно време се изявява като актриса. Тя твърди, че много се е забавлявала на родна територия и срещнала приятни хора покрай работата си у нас.

Фактът, че манекенката е омъжена за милиардера Дейвид Мимрам, не попречил на Куката настоятелно да флиртува с нея. Той пуснал в действие чара и чувството си за хумор, за да привлече интереса на красавицата. Вълев проявил завидно търпение и упоритост, докато най-накрая попаднал в полезрението на Ордон и тя го удостоила с вниманието си. Двамата открито флиртували пред колегите си от снимачния екип и така се зародили подозрения, че имат нещо повече от професионални отношения.

Интимната им афера им обаче не продължила дълго. Когато приключила ангажиментите си в България, Жули се върнала при съпруга си и сега обикаля Европа с него.