Сбиване заради пиянска изцепка на Въргала, сложило край на приятелството му с Мариан Вълев, пишат жълтините.

На едно от общите представления на двамата в театъра Влади излязъл на сцената пиян, а Куката от “Под прикритие” трябвало да го “носи на гърба си”. Накрая, вбесен от сценичните гафове, фъфленето и залитането на Въргала, Мариан го пребил и оттогава двамата дори не се поздравявали.

Лъжа е, разбира се. С Мариан Вълев сме приятели от много години. Никога не е имало и най-малък повод за конфронтация между нас. И никога не сме се били”, каза Въргала пред в. "24 часа". Така той опроверга жълтата медия, според която двамата дори не се поздравявали.

Мариан и Влади наистина са участвали заедно в две пиеси, но никога не са имали проблеми - нито на сцената, нито в живота. “И винаги, когато съм бил във Варна, сме се виждали”, казва Въргала.

Преди години докато четял сутрешната преса в ефир, една от новините гласяла, че в скандал Августин Попов му е сцепил веждата. “Очевидно беше, че и това е лъжа, аз бях напълно здрав. Няма как да е зараснала толкова бързо. Изобщо от армията насам никой и никога не ме е бил”, казва с чувство за хумор режисьорът.