Мариан Вълев, по-известен в последно време като Куката от гангстерския сериал "Под прикритие", отворил вратите към киното за Елена Петрова.

После пък взел, че се възползвал от нея, макар че тогава тя била едва на 15 години.

Ексцентричният актьор Мариан Вълев срещнал къдрокосата красавица Елена Петрова, когато тя била на 15 години.

По това време Куката се снимал във филма "Граница" и режисьорите не успявали да му намерят подходяща екранна партньорка.

Проблемът се разрешил, когато срещнал Елена на улицата.

"Беше на 15 и миеше стъклата на минаващите коли. Отидох при нея и се запознахме", спомня си Мариан. Още веднага щом я видял бил сигурен, че тя е родена за кино и именно то я очаквало в бъдеще. Станали големи приятели, а постепенно дори се влюбил в ученичката, пише в. Уикенд. Интересът му към нея се засилил още повече, когато тя се записала на школа по актьорско майсторство.

Щом разбрал, че малката мечтае да стане актриса, веднага я запознал с екипа на "Граница" и така Елена станала негова партньорка. Двамата дори снимали доста разгорещени секс сцени, пише Blife.bg

Според запознати именно така започнала и връзката им в реалния живот, която обаче продължила едва няколко месеца, пише още вестника. Всичко прилючило с края на снимачния процес на филма.