Звездата от „Под прикритие" Мариан Вълев-Куката преследва Емануела в опит да я вкара в леглото си.

Актьорът хвърлил око на скандалната фолкаджийка миналата седмица, когато се засекли на снимачната площадка на криминалния сериал.

За епизодичната си роля Емануела влязла в образа на момиче на повикване, което Куката привиква за едни по-интимни услуги.

Сценаристите и снимачният екип направо подивяли от възторг от сцените, в които Вълев и Емануела са в опасна близост. Снимките на два пъти дори били прекъсвани, след като Куката се възбудил и еректиралият му член „избол" камерата на оператора.



Още преди края на снимачния ден, актьорът, известен с честата смяна на партньорките си, се опитал да впечатли Емануела, издават от екипа.

Чалга дивата обаче го отрязала за номера на телефона й, понеже в момента била лудо влюбена в друг мъж, който упорито крие.

Въпреки това Вълев успял да се сдобие със заветните цифри и от няколко дни тероризирал певицата с покани за срещи.

Звездата на „Ара" обаче не дърпала като дявол от тамян, след като бивши бройки на Куката я информирали за сексуалната му немощ.

Мариян Вълев изпитвал огромни трудности при „вдигането на самолета", като, мълви се, за това били виновни алкохолът и някои упойващи субстанции, с които талантливият актьор регулярно прекалявал, пише ''Всеки ден''.