Любимецът на тв маниаците от сериала „Под прикритие“ Мариан Вълев едва не се спомина.

Актьорът, който е известен като Куката по чудо оцеля след пиянска оргия, придружена с огромни количества алкохол и дрога, твърдят от „Всеки ден“.

Само чудо успя да спаси актьора, който от доста време е пристрастен към белия прах. След две поредни нощи на запои и купони с приятели звездата на БНТ едва не умря след свръхдоза кокаин, спасен от верни другари.

Очевидци на инцидента разказват, че аверите на актьора го спасили на косъм от смъртта. Те твърдят, че Вълев отдавна е пристрастен към кокаина, но по принцип не прекалява с него. Актьорът смърка от белия прашец само по партита в края на седмицата. През последните месеци обаче зависимостта му към дрогата нараснала и той затъва все по-сериозно.

Според разказите на очевидците, артистът се нашмърква до козирката всеки път, когато има пари. Но при последното пиянско парти толкова прекалил, че едва го спасили.

Самият Вълев все още не е коментирал инцидента, нито слуховете, че е пристрастен към дрогата. Но познати за звездата от „Под прикритие” твърдят, че той отдавна има слабост към кокаина.