Куката се сбогува със сериала „Под прикритие" и за разочарование на феновете си няма да възкръсне в задаващия се пети сезон, научи „Всеки ден" от хора от екипа.

Героят на Мариан Вълев раздаде правосъдие в предишната част на филма, отмъщавайки за трагичната смърт на семейството си, а самият той получи доживотна присъда.

Разбира се, при този финал продуцентите и сценаристите оставиха възможност татуираният любимец на хиляди девойки да получи амнистия и да излезе от затвора, завръщайки се триумфално в петия сезон.



При неотдавнашни преговори с продуцентите Вълев обаче казал категорично „Не" на евентуалното си участие в продължението на „Под прикритие".

Още в края на четвърти сезон през април тази година актьорът се зарече, че образът на гангстера вече е изчерпан и че той няма какво повече да прави в сериала.

За тези 3 години дадох максимума от себе си, обичам този сериал и ми е тъжно, но не бих искал този характер да се превръща като такъв от сериал с 2000 епизода, отсече Мариан.



„Всеки ден" обаче научи, че повод за категоричното му решение е и фактът, че той е бил отрязан от писането на сценария за петия сезон.

Куката бе един от сценаристите на предишната част, която изобилстваше от вулгаризми, кръв и порно сцени. Хора от екипа на филма обаче коментират, че всичко е предпоследно и все пак Вълев и продуцентите от „Камера" начело с Димитър Митовски можело да се споразумеят и образът на Вълев да получи неочаквано развитие.



В новия сезон обаче няма как да се завърне друг култов герой от „Под прикритие" - Джаро. Филмовият герой на великолепния Михаил Билалов беше застрелян от комисар Попов (Владимир Пенев).

И ако досега Джаро говореше на турски, тъй като част от действието на четвъртия сезон се разиграваше в южната ни съседка, то зрителите в Германия ще го чуят да говори и на немски.

Първият сезон на сериала се излъчва дублиран във Федералната република по канал „Фокс" в прайм тайма.

Продажбата на филма в страни от Европа и Латинска Америка донесе приходи на закъсалия финансово Митовски и неговите съдружници, които така ще могат да се разплатят с актьорите и останалите хора от екипа за предишния сезон.