Актьорът Мариан Вълев и фолк певицата Емануела са се забили преди дни.

Това става ясно от снимка, която певицата публикува във "Фуйсбук" страницата. Страстта между двамата е явно, но не става ясно дали снимката е направена преди или след реализирането на чувствата им.

Актьорът, известен и като Куката от "Под прикритие" напоследък не пропуска да се снима с атрактивни мацки. Последната му сериозна връзка връзка обаче беше преди година и половина с колежката му Снежана Макавеева, а от тогава името на Вълев се спряга с най-различни известни и неизвестни партньорки.

Всъщност не минава и ден без да се правят опити да се отгатне коя от многото мацки, на които Мариан Вълев обръща внимание, топли завивките му. Последно имаше слухове, че това е Антония Петрова – дама, адашка на Мис България 2009, която е забелязана не един или два пъти в обятията на актьора, пише hotаrena.net. Двойката не се свени да показва любовта си на публични места, а фактът, че Куката отново e в прегръдките на млада девойка, е фактор, че въпреки годините му, е един от най-желаните мъже в България.



Вълев, откакто се върна в страната, не е забелязван без женска компания. Със замах се впуска от връзка с връзка, а жените му все остават с наранени сърца, тъй като той първи слага край на отношенията си с тях. Само преди 10 дена дамата до него пък беше брюнетка.



Самият Вълев редовно отрича слуховете като спекулации и твърди, че сам си ляга и сам става. "Сам съм! Повече, отколкото мога да понеса", често признава той пред приятели, пише ''Блиц''.