Любовни трепети пърхат в стомаха на Мариан Вълев от няколко седмици насам.

В края на месец август популярният актьор се загаджил с апетитна девойка, която е с цели 25 години по-млада от него, пише в. „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Въпреки сериозната разлика във възрастта двойката вижда бъдещето си заедно и влюбените дори планували да заживеят заедно в най-скоро време.

Последната си изгора Куката срещнал в заведение. Заприказвали се на бара и девойката веднага се похвалила, че е студентка втори курс в НАТФИЗ.

45-годишният Вълев хлътнал мигновено по младата красавица и веднага започнал да я обсипва с комплименти. Очарована от славата и статута на популярния си обожател, бъдещата актриса лесно се поддала на свалката и въпреки голямата разлика във възрастта им тя се предала на чара му.



21-годишната мадама бързо си паднала по лошото момче, а според запознати отношенията им бързо прераснали в любов и вече два месеца са неразделни.

Известният с плейбойския си характер актьор напоследък е по-кротък. Излиза за по питие с приятели, но вече категорично се е отрекъл от бурните купони. Мариан предпочита да има сериозна приятелка, отколкото гаджета за по една нощ.

„Куката го раздаваше като нехранимайко и пройдоха, но истината е, че като човек на изкуството той е много ранима душа и винаги търси любов, сродни души. Въпреки големия интерес към него в последно време, той се чувстваше самотен“, споделят приятели от близкото му обкръжение.