Звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев — Куката заби младо гадже. В светските среди упорито се шушука, че актьорът има нова изгора — Александра Тюркмен, дъщерята на Фатик.

Доскоро актьорът излизаше с певицата Ирина Флорин и помежду им имаше голяма страст. В последствие обаче двамата се разделиха.

Говори се, че непостоянството на артиста не се е харесало на певицата и в крайна сметка двамата се преориентирали към други партньори.

Новата избраница на палавия актьор е не коя да е, а щерката на Филип Найденов-Фатик, която отскоро също е в актьорските среди.

*Куката и Ирина

Александра също наскоро преживя раздяла с колега на Мариан — Явор Бахаров, който също като Куката си пада по живота, запоите и опасните субстанции, но изглежда не е достатъчно обигран за госпожица Тюркмен, която реши да се захване с ветерана на нощния живот — Мариан.

"Ирина е прекалено улегнала за него, нищо че са на едни години и много повече си отиват като двойка, отколкото с 20-годишните девойки, с които той се мъкне по заведенията", коментират приятели на Вълев. От известно време насам двамата с Ирина бяха неразделни из нощните клубове по морето. И дори бившите им партньори смятаха, че си подхождат идеално един за друг.

Подобно на Бахаров, който бързо се утеши след раздялата с Александра, Флорин също с лекота се преориентира. Певицата заби 30-годишен бизнесмен и забрави за Куката, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Александра Тюркмен и Явор Бахаров (Снимка: Булфото)