Звездите от „Под прикритие“ щурмуват Лондон днес.

Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Захари Бахаров, Владимир Пенев и Мариан Вълев, станал всенароден любимец като Куката, предвождани от идейния стратег на сериала Димитър Митовски ще дефилират по червения килим пред кино VUE Cinema West End на Лестър Скуеър - меката на лондонския театрален и кино живот в Лондон. Там са събрани най-прочутите салони, като „Одеон“ например.

Вчера шайката от екранни ченгета и престъпници отлетя за британската столица без Владо Пенев, който ще се присъедини към тях ударно направо днес. Българската диаспора на Острова отдавна чака тази среща с актьорите от най-успешния ни сериал.
Сбирката е организирана от БНТ и Българския културен институт в Лондон.

По време на гала вечерта хората от екипа на „Под прикритие” ще се срещнат с професионалисти от индустриалните кино и телевизионни среди на Острова, а публиката ще има възможност да вземе автографи от Куката и компания, както и да си поговори с тях. В залата те ще видят микс от петте сезона и ще изгледат последния епизод на сериала.

„Събитието е от изключително значение за БНТ, тъй като Великобритания е една от малкото територии, в които българският сериал все още не се разпространява. На официалното представяне на „Под прикритие” в Лондон БНТ ще покани своите партньори от Би Би Си, както и представители на други британски телевизии и продуцентски компании“, казват от „Сан Стефано“.

В момента кримката се излъчва в 186 държави по света.За Ивайло Захариев, който играе ченгето Марто, това е второ пътешествие в чужбина за седмицата – преди два дни той се завърна от Атина, където гостува със спектакъла „Спасителят“. Големият му син Филип му е поръчал от Лондон да донесе играчка Робин Худ, приказката, която много обича татко му да му разказва за лека нощ.