Секс символът на топ сериала „Под прикритие” Мариан Вълев-Куката е претърпял ужасяваща трансформация, ожалват го негови колеги.

44-годишният актьор до скоро беше магнит за дамите с мускулестото си татуирано тяло и излъчване на лошо момче, пише pik.bg.

В последните месеци обаче той видимо се запусна и вече прилича повече на старец, отколкото на чаровен мъж в разцвета на силите си.

„Направо не можем да го познаем Мариан. Спрял е да тренира, не полага никакви усилия за външността си и често мяза и на клошар. Косата и брадата му растат като поп и си личи колко е побелял”, чудят се колеги на звездата от крими сериала на БНТ.

По думите им той се подстригвал и бръснел само за снимките на поредицата, а през останало време дори не гледал с какво се облича и ходел с едни и същи омачкани дрехи по цели дни. Фенките на Куката също са разочаровани от визията му и недоумяват каква е причината за рязката му метаморфоза, като отчитат, че той дори е пуснал коремче. Приближени на актьора обаче го оправдават с факта, че имал много работа, а и страдал от липсата на жена до себе си.

„Той се чувства добре, само когато е във връзка и има партньор в живота. Тази година не му тръгна добре – първо скъса със Снежина Макавеева, после с Ирина Флорин не се получиха нещата, и това също му оказа влияние”, обясняват близки до Вълев.

Отделно той подготвял усилено завръщането си в театъра и репетирал моноспектакъла си ВИП за театър „София”, като паралелно с това снимал сериите за следващия сезон на „Под прикритие” и бил потънал в работа.