Едва два дни след като напусна Къщата на "ВИП Брадър" завинаги, Валентин Кулагин не прощава истината на съквартирантите си. Повод за острия му статус в социалната мрежа стана тортата, която Божана Кацарска трябваше да приготви в чест на дъщерята на Лора Караджова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentin Kulagin (@valentinkulagin) on

Ето какво написа устатия гримьор в типичния за него стил:

"Гооолям зор и драма за изгорялата им "торта".. А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден.. Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.
Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото!
Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи.. А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било.."

Заради вчерашния епизод на Големия брат, Валентин подхвана и миротворителката Мира Добрева. "Колко е фалшива Мира.. Пред мен дръпна цяла реч колко е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад гърба ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи! Браво, Мира! Топ водеща не си, но за топ лицемерка - минаваш!
Аз излязох, но шоуто го владея и отвън!"