Мис „Село“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит, са само част от епитетите, с които Кулагин определя прясната победителка от тазгодишния конкурс "Плеймейт".

Истинско шоу ще се развихри в ефира на Нова тази вечер и в продължение на седмица, научи от кухнята HotArena.

Кулагин замервал миската с храна в лицето, мръсни салфетки и всякакви отпадъчни материали, за да я накара да спре да говори. Гласът на Нора го побърквал и Кулагин стигал до крайности.

От друга страна пък има твърдения, че Нора проявила агресия, заради която се намесила полиция и задържала девойката за 24 часа в местното районно, където била подложена на обстоен разпит.

Нора Недкова се прочу най-вече с изцепките си в телевизионни предавания, в които стана за смях, заради неадекватните си разсъждения.

Нора също не кротувала по време на вечерите, разкриват запознати. Тя поставяла под съмнение мъжкото поведение на Кулагин и често му показвала среден пръст, което допълнително изнервяло скандалния гримьор.

Останалите участници в шоуто: Люси, Алфредо Торес и прохождаща, млада актриса, постоянно негодували, че цялото внимание пада върху Нора и Кулагин, и те не могат да блеснат пред аудиторията.

Скандалните ситуации и манджи, ще започнат да въртят участниците още тази вечер. Ние нямаме търпение!