Когато няма кой да вдига самочувствието на стилиста Валентин Кулагин, той изпада в ужас. Това ясно си проличава от последните му няколко статуса в социалната мрежа, видя HotNews. Гримираният хасковлия, който нашумя покрай участието си в риалитито "Черешката на тортата", се оплака от коментари по негов адрес, изказани от водещия на "Господари на ефира" Васил Василев-Зуека и тв кулинара Иван Манчев.

"Зуека от "Господари на ефира" и той не знаел дали съм вип.. И докато си мислел.. заваляло дъжд.. и долната му челюст се напълнила с дъждовна вода", злобно се изказа Кулагин във Фейсбук.

Дни по-рано Кулагин се зае да нищи темата дали е ВИП заради шеф Иван Манчев: "Откакто в "Черешката на Тортата" шеф Манчев ми каза, че не съм вип.. се чудя.. защо тогава ме поканиха в предаване, където канят само "ВИПОВЕ", че чак ми и платиха и защо ли едно такова обикновено и скромно момче като мен им счупи рейтингометрите..? И защо ебати вчера съм се снимал със 100 човека, които бяха в истерия, че ме обожават. В един момент чак ми се схвана крака от позиране.. Шеф Манчев, знаеш ли че с крема на жена ти за лице, няма да си намажа даже и петичките? Айде готин уикенд на всички вас, виповете!"