Не на майтап гримьорът Валентин Кулагин се превърна в любимец на аудиторията на "ВИП Брадър". Скандалният участник от "Черешката на тортата", който беше супер хейтван от изявата си тогава, с днешна дата събира масово положителни отзиви от зрителите на риалити шоуто още от първия му епизод, видя HotNews.

На официалната Фейсбук страница на тв формата - Big Brother Bulgaria, заваляха мнения подкрепящи поведението на Валентин, който направи на пух и прах претенциите на "любимката" си Нора Недкова. Плеймейтката, която бе обявена за президент от Големия брат, започна да наглее и да се тръшка часове след като прекрачи прага на Къщата. Блондинката поиска да има звукоизолирано помещение, в което да спи. Това, обаче, което й бе предоставено от "ВИП Брадър" не допадна на родната Бионсе. Тя вдигна патардия, започна да мрънка и нагло нахлу в стаята на Кулагин и Папи Ханс, за да се настани. Вторият предостъпи леглото си на президентшата, като презентира постъпката си като кавалерска. "Не мога да спя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма как да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе", поде драматизирайки тя. "Искам да си имам личен комфорт - лична тоалетна, пространство и въздух", добави Недкова.

Кулагин към фолкаджийката Валя: Оправи си зъбите, а после задника!

Плеймейтката обаче срещна отпора на Кулагин. "Стига с твоите претенции. Гардеробни, спални, смешно е! У вас да не би да имаш гардеробиерна?! Лягай си в твоето легло, няма как да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, нормално ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скастри я той.

В този момент Стефан на Гала се намеси в конфликта, но моментално бе попарен от устатия Кулагин: "Не ми се пъчи. Ще си го правиш това вкъщи. Действам както съм си преценил", поде Кулагин. Стефан пък бързо направи забележка за изказа на гримьора, но отново бе скастрен: "Абе, аз съм си преценил как ще се държа. Голям езиковед стана ти, но късно, на стари години", каза гримьорът.

Нора обаче не се отказа и нахално навря куфарите си в чуждото помещение. "Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка", нареди я Валентин. Блондинката окупира леглото, което трябваше да заеме Трендафилов и започна да си разпределя багажа. Големият брат бе длъжен да се намеси и обяви, че се налага Нора да спи, където й е отредено, защото в противен случай освен нейния договор, се нарушават и тези на някои от останалите участници. Сочената за плейбойка стана за смях и с това, че не знае какво е прокурор.

Кулагин доведе до нервна криза Нора Недкова

Ето една малка извадка от коментарите за Валентин Кулагин в негова подкрепа. Любопитното е, че от хулена персона, той започва да изгражда един доста положителен образ. Гримьорът от Хасково започна да печели позитиви заради това, че казва истините в очите на хората и аргументира всеки свой ход.