Мега скандал се заформи в Къщата на "Биг Брадър" преди големия финал. Устатият гримьор Валентин Кулагин взриви всички в шоуто с бомбата: "Това са едни бивши проститутки, които са влязли тук, за да чистят името си!" Думите му прозвучаха в ефира на Нова телевизия, в телефонен разговор между стилиста и Никита Джонсън, адресирани до Златка Райкова и Джулиана Гани.

Майката на Цецо нападна Кулагин

За да я окуражи, ексцентричният руснак не пропусна да каже това, което смята за жените в последния каст на риалити формата. Почти всички съквартиранти посрещнаха появата му на екрана на телевизора с възмущение. "Оле, това е Колагена... Всеки го мрази!", настръхна Джулиана Гани и заключи всъщност, че до момента Никита е вървяла по стъпките на Валентин в играта си в Биг Брадър. На тази мисъл я наведоха думите на майстора на макияжа към хулената съквартирантка: "Ти си човека, който ще продължи моя завет.  Ти си супер истинска , супер откровена и не се променяй. Не се оставай на тези лицемери и тези бълшоци. Те не са никой, това са едни бивши проститутки, които се опитват да си изчистят името.  Ти си много по-успяла от тях", отсече Кулагин.

След думите му, Благой Георгиев директно заплащи гримьора в ефир. "Тоя сега ще бъде бит - ей тук го заявявам в Биг Брадър!", категоричен бе спортиста. Албена Вулева също влезе в истерия от появата на хасковлията и почна да напада Никита за пореден път във формата. "Подлярка и лицемерка, твоите приятели те издадоха каква си всъщност. Дъното! Нали знаеш: виж му приятелите и виж го какъв е, ти си дъното! В предния сезон повръщаха от него, сега да не се чудят това какво е. Същото", крещеше Вулева.

Никита призна достойнствата на Златка и Благо

Цецо Андреев също подкрепи мнението й, като разискваа почитателите на Валентин. "Ако той има 15% фенове, всички други ще го заколят. От първия ден си пролича ти какво правиш тука, Никито", заяви гримьора от Койнарево. Джулиана Гани каза на свой ред: "Тя е женски негов вариант. Най-големият гадняр и долен човек на земята". Цецо пригласяше недоволен: "Казва на съквартирантките, че са проститутки и тя се смее.. Какво е това да не си уважава съквартирантките! Те ще се женят, а тоя ще говори бивши проститутки".