Стилистът Валентин Кулагин е бесен на "Черешката на тортата" и специално опитът на фолк певицата Луна и готвачката Мариела Нордел да надминат рейтинга на неговото участие в хитовата продукция на Нова телевизия, видя HotNews. Гримьорът, който обича да демонстрира лайфстайла си, изригна в социалната мрежа с цели два фермана по повод кулинарното предаване.

"Изглежда "Черешката" се опитват да повторят моят успех и рейтинг. Опитали са се да имитират конфигурацията, като включат този път фризьор, а участниците се стремят да създават конфликти, след като видяха, че тази формула работи. Но успеха няма как да се повтори", скептично отсъжда Кулагин. Според думите му неговия образ и стил са неподправени и автентични, без да се напъва и без актьорски игри.

"Какви са тези нестабилни емоционални състояния на Ивайло при самото представяне на изненадата?! Как може да бъдеш развълнуван до рев преди самото изпълнение?", подиграва се Валентин. "Отново препратка към моята изненада, която беше народна песен. Напоследък всички си мислят, че симпатии се печелят с рев по телевизията. Други мои думи чувам и при Нордел - "най-добрият шоколад в Европа". Лунето пак се въобразява на звезда, с тоалети от Илиенци и очила $2 от куку-магазина. Ходят й, но няма кой да й повярва", отсича гримьорът и продължава: "Жената си живее стабилно в 95-та и не иска да продължава напред.

Честита победа в предаването на Мариела Нордел и приятно ядене на солети и банани на Луда! Тя си е свикнала.
Сори, че ви развалям кефа като обявявам кой ще победи, но и без това не е особено важно. Това предаване вече никога няма да бъде кулинарно.. след моето участие..

Във втория си коментар по повод "Черешката" Кулагин отделя внимание на Луна, с която са се виждали дни преди да излъчат продукцията. Това става ясно от техни общи снимки публикувани в Фейсбук профила на стилиста. Там той мило я нарича "Луне", а дни по-късно я съсипва с коментарът си: "Луна не спира да говори за етикет и поведение, каквито самата тя не притежава?! Жалко, че само с фасони и поза се опитва да изпъкне. Виждам, че опитва да гони визия на овдовяла милионерка, но с това "колие" 19.90 лв. от H&M - не е убедителна." 

За колегата си Ивайло Колев пък заковава, че ръсел само тъпотии всяка вечер. "Научих новата дума "бласт" от него, по повод десерта му. Сигурно нещо средно между блат и пласт.. А днес пък научих от него, че банана е протеин, а не въглехидрат. Вероятно момчето се сеща за други банани, които пускат протеини", усмива го Валентин и продължава: "Петканов е странно скучен и малко злобен. Очаквах повече точно от него."