Стилистът Валентин Кулагин не спира да смайва зрителите на "ВИП Брадър" не само с поразяващата си уста, но и с ултра екстравагантен имидж. Хасковлията, който нажежи и съживи до макс иначе скучноватия каст този сезон на риалитито, взриви мрежата с манияшката си маска, цялата обсипана с кристали.

Източници на HotNews разкриха, че аксесора му от миналия лайв е уникален по рода си - обсипан е с над 500 кристали Сваровски, като стойността възлиза на сума над 2500 долара. Маската е уникат, от нея има изработени не повече от 30 копия, които са попаднали в ръцете най-вече на колекционери и представители на шоу средите.

Не е ясно как точно Валентин се е сдобил с такъв ценен аксесоар, но определено снощи на лайва на шоуто той порази всички с визията си. Същата маска гримьорът показа и при влизането си в Къщата на "ВИП Брадър" преди месец, но тогава я беше поставил като корона.

Атанас Колев ухажва Мира Добрева

Модни разбирачи не крият, че от дефилетата на Кулагин в Къщата става ясно, че гардероба му е пълен с маркови дрехи. Много от тях са били показвани на ревютата на големите модни асове.