Гримьорът на родния хайлайф Валентин Кулагин стабилно "нагримира" някои от най-пожалените от него съквартиранти в този сезон на Къщата на "ВИП Брадър" докато я обитаваше. На прицел са Стефан Николов - мъжът на Гала и певицата Лора Караджова.

Ето какво заяви Кулагин след като напусна шоуто преди десетина дни. "Стефан носи маската на един уравновесен и улегнал мъж, който играе ролята на вип, но изобщо не е такъв. Аз дори го попитах веднъж защо смята, че е вип? Засегнах го, че е под фустата на Гала и че дори не е чехъл, ами пантоф, а той ми отвърна, че бил бизнесмен, че имал цех за производство на мед. Сега ми казват разни хора, че той не произвежда мед, ами изкупува мед по селата и работи на дребно - нещо като бабите на Женския пазар", обрисува го голямата уста на "ВИП Брадър" пред life.dir.bg.

Ваня и Стефан слабеят ударно

За Лора Караджова пък е на мнение, че е подучена от баща си да се държи обрано, да не говори много. "А и тя самата си знае, че е с ограничен интелектуален капацитет и че трябва да запази славата и честта на баща си - той е звезда с име в българската музика. Лора засега е просто "дъщерята на Данчо Караджов", отсече хасковлията. Според мнението на Валентин тя няма хитове и затова адски се е дразнела от сравненията му с Гери-Никол. Припомняме ви, че той я наричаше "дъртото Гери-Никол", което се превърна в нарицателно за певицата в музикалните среди.

Гласят Папи Ханс за победител във "ВИП Брадър"

"Дразнеше се, че я сравнявах с Гери-Никол, защото Гери имала 4-5 песни, казваше Лора. Може и така да е, да няма голям репертоар Гери-Никол, но всяка нейна песен е хит, а на Лора песните не стигат до публиката - записва ги и се изгубват в "небитието".

Попитан кой е бил най-агресивен към него в Къщата, Кулагин отвърна: "Петко беше организаторът на тия атаки, а Наско беше най-озлобен. Той по принцип е такъв - изнервен и озлобен от безпаричие, от това че живее с майка си и баща си в провинцията, от съсипаната си кариера на рапър и продуцент, от това че го изгониха и двете жени, които му проправяха път в музикалните среди. Без средства той не може да остане в София, трябва да се върне при родителите си във Варна. Това много го потиска. Той постоянно говореше за това! Да, учи медицина. Не знам колко е вярно, но ми казаха, че са го хванали да преписва на последния му изпит и са го унижили пред много хора", разказа гримьора.