Гримьорът Валентин Кулагин обрисува певицата Рут Колева в типично свой стил. Ексцентричният стилист я захапа след като, че като попаднал на обидни думи на младата изпълнителка по свой адрес.

"Аз чак сега разбирам коя е мега известната певица и "хит мейкър" - бРут Колева. Бях мяркал това морковено-червено нещо, с голям нос.. но си мислех, че е актриса от кукления театър или някаква лес*бо-активистка от lgtb движението.. Сега я гугълнах и попаднах на интервю от списание "Наш Дом", в което обяснява, че хората тук не я знаят, защото била по-известна в Китай, отколкото в България. Даже имала и някакво китайско "грами". С което не се гордеела много, въпреки че има снимка как го е закачила на полилея у тях в кв. "Редута", обяснява майсторът на грима.

"Florence and the machine искали да направят квартет с нея, но тя отказала, защото те преди време я изплагиатствали. Свръх таланта си придобила от майка си, която пеела на микрофон и свирила на йоника, докато я износвала в утробата си. А първи стъпки на сцената, направила, като изпяла саунТракова песен на Селин Дион, на собственото си кръщене, пред важни министри и генерали", смее се той на разказите на певицата, която в момента се моли за пари от държавата.

"Бъдещи творчески планове - Смята да използва своята популярност abroad, като отвори онлайн магазин за мартенички в aliexpress", подиграва се той на амбициозната певица.

"Към тази "дама" мога да бъда само безкрайно ироничен и заливащ се от смях, с типичния ми сладък маниер, без грам доза злоба. Наистина е забавно колко си вярва тази особа, без никакво покритие на фукните си", заключва той.

Източник: Lupa.bg