"'Треторазредни спе*моядки и псевдо популярни персони са много ниска топка за стилното ми присъствие!", остро разкритикува поканата да участва в порно риалитито Big Boss Валентин Кулагин, продуцент на шоуто The Bird Cage Show.

Според скандалният дизайнер и гримьор, мястото му не е в предаване, в което ще вземат участие "всички труженички от булеварда и жадни за слава провинциалисти".

Запознати издават, че Кулагин е имал среща с продуцентите на риалитито, на която той им поискал 20 000 лв. на седмица, за да се къпе гол в баня с камери и да покаже така обсъжданият си пакет.

Оказало се обаче, че всички кандидат-звезди в риалитото щели да вземат участие безплатно, срещу скромен процент от SMS-ите и обещана слава.

Кулагин категорично отказал да участва в подобен пародиен проект, след като разбрал условията, че ще трябва да съжителства с цигани, проститутки и психично неуравновесени, без наличието на цензура.

Припомняме, че в ролята на 'звезди' в този формат ще видим стриптизьорката Мари Вачева, проститутката Джесика, Вивиан Костова, известна с връзките си с не особено известни личности и Радо-Прашката, който отново напомни за проблемите си, дефилирайки полугол пред столичен мол.