Устатият гримьор Валентин Кулагин нападна брутално фолк певицата Дебора, която изказа мнение във Фейсбук по повод "Черешката на тортата", в което участва той и плеймейтката Нора Недкова. Коментарът на изпълнителката бледнее пред вулгарния отговор от страна на стилиста.

"Направо ми се повръща от тези два интересни индивида! Единият не можеш да разбереш жена ли е, а другият мъж ли е?! То бива травестити... ама пък и толкова прости милите, че няма накъде! Ние от простолюдието я караме на царевица... здраве да е!", написа в социалната мрежа Дебора. Под нейният пост побърза да се включи и засегнатитят Кулагин. 

Ето какво написа гримьорът: "Ей, свлачище! Ти ли ще се изказваш за мен, където те е**** в национален ефир още първата ти вечер във ВИП Брадър и пиеше всичко де има спирт. Ти си срам за понятието жена. По-добре се покрий след унижението, което преживя и престани да се натягаш по медиите да обясняваш, че имаш психически проблеми. От 10 години си певица и нямаш един хит и най-накрая се опита да се прочуеш с п***** и алкохолизма си. Станала си нарицателно за пропадналост, за една царевица ли си се хванала?!? Морал ще ни чете най-пропадналата жена в България".