Скандалният гримьор Валентин Кулагин има връзка с млад богаташ. Фавиол Сафери е бивш на рапърката Денислава Сашова - Диона. Lupa.bg научи, че от няколко месеца майсторът на четките има вземане-даване с албанеца, известен сред по-младите като влогър - човек, който документира част от живота си във видеоклипове и ги качва в мрежата. 


Двамата с Кулагин не се крият и често излизат заедно под погледа на охраната на чужденеца, който обича да парадира със сериозните си финансови възможности. Албанецът често пуска снимки със силиконови мадами, но никой от приятелите му не е чувал да има връзка с някоя от тях. Сефери демонстрира завиден стандарт на живот, дори автомобилът му е от супер скъпата британска марка „Бентли”, днес собственост на концерна „Фолксваген”. Фавиол е собственик на наргиле бар в София, освен това своя марка парфюм, който продава срещу 58 лева бройката. Валентин дори рекламира аромата на приятеля си със слогана - „Ако искате хората да се обръщат след вас, този парфюм е вашият аромат”.

25-годишният баровец също споделя рекламите на Кулагин и дори му дава гардовете си, с които хасковлията ходи по светски партита. На една от последните си появи в гримьорът цъфна с трима гавази, които се оказаха подчинени на Фавиол. Малко след гримьора се появи и албанецът, като се настани на същото сепаре точно до звездата на „ВИП Брадър”, видя репортер на Lupa.bg.
Татуираният Сефери нашумя покрай влогърските си видео пародии. Страницата му във фейсбук бързо натрупа стотина хиляди последователи, които се забавляват с нелепите му майтапи и шеги. След като се прочу, мачото навлезе в дълбоките води на бизнеса и пусна собствен парфюм.

Демонстриращият охолство чужденец се оказа основен спонсор на Валентин Куланин. Преди година роденият през 1993 г. млад богаташ имаше връзка с рапърката Диона, но двамата не изкараха дълго заедно. В последния сезон на „ВИП Брадър” Кулагин пък влезе в лют конфликт с музикантката. Топ гримьорът на няколко пъти я нападна открито, че знаел много от съкровените ѝ тайни, които научил именно от Фавиол.