Мила Кунис и Аштън Къчър искали да имат дете повече от една година.

Двойката, която се сгоди неотдавна, очаква първото си дете след 2-годишна връзка. Новините за бебето не са изненада за актьорите.

"И двамата са повече от готови да бъдат родители. Те говорят за деца почти една година. Толкова са развълнувани от тази следваща стъпка във връзката им", казва източник на списание People.

30-годишната Мила и Аштън, който е с 6 години по-голям от нея, най-вероятно ще се врекат един на друг следващия месец, преди появата на малкото човече.

"Вероятно ще имат традиционна сватба и ще се венчаят преди раждането. Аштън иска бракът и връзката му да бъдат перфектни", допълва източникът.

Актьорите не планират грандиозна церемония. Когато си разменят обетите, искат да присъстват само семействата на двамата и близки приятели.

"Планират да се оженят през април в Лос Анджелис. Просто искат да бъде законно, така че ще бъдат щастливи и да отидат до гражданското. Мила иска да присъстват само семейството и приятелите, а след това да си направят барбекю в градината. Не иска нищо показно", добавя източникът, пише БГНЕС.