След успешната премиера на книгата си "Фабрика за мечтатели", Цветелина си даде заслужена почивка и посети Барселона.

На това пътешествие певицата се отправи със своя приятелка, за да отпразнуват юбилея ѝ. Към тях се присъединиха и други дами, с които юбилярката е приятелка от години.

"Почувствах се като в приказка. Този град носи много аристократичен и творчески дух. Няма как човек да не се вдъхнови от стила на Гауди, чийто архитектурен отпечатък носи целия град. Пред катедралата "Саграда фамилия", която е най-мащабния проект на архитекта, можеш само да се преклониш и да мълчиш. Лично аз се вдъхновявам от такива личности, чиито съзнание няма граници. Определено се върнах в България много по-богата в творческо отношение. В градините на Гауди имах усещането, че съм в Рая. Там ми се случи много интересно преживяване. Запознах се с едни улични музиканти, които изпълняваха прекрасно испанска музика. Моите приятелки им казаха, че съм певица и ме накараха да пея с тях. Беше истинско предизвикателство. Първо им запях народна песен и те ми акомпанираха, хората започнаха да се трупат и да снимат, после изпяхме заедно "Besame mucho". Беше прекрасно да видиш, как без никой да те познава ти се радва и те аплодира" - разказва Цветелина.

Тази седмица беше особено щастлива за фабрикантката на мечти, както напоследък наричат Цветелина, защото точно тогава се родиха близнаци на най-малкия ѝ брат Добромир и спътницата в живота му Петя. Юнаците носят имената Ангел и Александър.

"Съобщиха ми щастливата новина на път към "Саграда фамилия", която е символ на семейството. Считам, че това е много добър знак" - споделя певицата.

Добрите новини обаче не свършват до тук. Ден след като изпълнителката на "Син си имам" кацна в България, беше на сватбата на племенницата ѝ Лилия, която е дъщеря на най-голямата сестра на Цветелина - Валя.

"Тържеството беше наистина вълшебно. Младоженците Лилия и Тодор се бяха постарали да накарат гостите си, да се почувстват като в приказка и да повярват, че в днешно време все още съществуват рицари и принцеси" - казва Цветелина.

След всичко това, очакваме Цветелина да ни зарадва с още по-хубави песни и стихове.