От 05:02ч Луната е в огнения и подвижен знак Стрелец. В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни кампании, презентации. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна програма. Не трябва да се преяжда. В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

20-ти лунен ден

Символ на деня е орел, което означава, че можете високо да се издигнете и да “прелетите” над жизнените прегради. Но за това е нужно да осъзнаете връзката между вашите проблеми и целия обкръжаващ свят. Не случайно духовните учители казват: ”Гледайте не вещите, а връзката между тях и тогава ще ви се открие истината”. Страхът е най-главният и сериозен противник и за да се достигне успеха трябва непременно да се пребори. Луна в 20-ти лунен ден дава много енергия на хората, която те трябва да я употребят за преображение на своята личност, за духовния си ръст. Астролозите препоръчват в този ден да се започва строителство, да се встъпва на отговорни длъжности, да се вземат важни решения. По своята природа е твърде комуникативен период и се използва за нови запознанства, започване на приятелски връзки или посещения и т.н. Необходимо е да се обръща внимание не на думите, не на хората, а на връзките помежду им и тогава пред тях ще се разкрие таен, дълбок пласт от човешкото общуване, по красноречив и искрен от словесния.

Подстрижка – стимулира оптимизма

Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или по милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние. Срешете косата си в направление четирите посоки на света за привличане енергията на този ден, посветен на самоанализ и размисъл. В резултат на това можете да се сдобиете с нова надежда. Не се препоръчва боядисване на косата.

Сънища

Сънищата са особени. Може да видите сън по своя поръчка. Като легнете, мислено може да формулирате въпрос, на който ви се иска да получите отговор.
l