Потребител с женското име ElenaDuneva брои 695 лева за първото шишенце от парфюма "Ni Lo", кръстен на плеймейтката Николета Лозанова.

Гаджето на футболния национал Валери Божинов се сдоби със собствен аромат по идея на риалити героя от "Островът на изкушението" Андрей, който се захвана с реализацията на проекта.

Парфюмът с ухание на цитрус и екзотичен тропически бриз е създаден от германската компания BlueBox и в момента се произвеждат първите 1000 шишенца. Първоначално те ще се продават само в личния сайт на Николета.

Първото шишенце обаче бе пуснато на търг в интернет. След като няколко дни никой не искаше да мирише на Николетка, в крайна сметка на сайта, организирал онлайн наддаването, все пак постъпиха две оферти. Любопитното обаче е, че те са много над началната тръжна цена от 100 лева за 50 мл. Първата е от потребител с името ivankov на стойност 690 лева, а печелившата оферта е с пет лева отгоре.

Очевидно е, че тази цена е необосновано висока (това важи дори за първоначалните 100 лева), като се има предвид съмнителното качество на есенцията, както и факта, че световноизвестни манекенки и модели предлагат своя марка парфюм за доста по-малко пари. Поради тази причина зевзеци дори подозират, че печелившият кандидат е приятел на Лозанова.

Снимка: Петър Тодорински